DM: Nyt DM til Jeppe Juel

For femte gang i karrieren kunne Aalborg-træneren Jeppe Juel vinde DM for professionelle kuske.

De blev til en enkelt sejr på finaledagen for Jeppe Juel, der også vandt løb i Odense i fredags. Med flere gode placeringer i løbet af konkurrencen banede det vejen for den samlede DM-sejr.

7. afd.: Gunpowder – Jeppe Rask

Syvende afdeling blev vundet af Gunpowder og Jeppe Rask. Det skete efter et løb i fjerde-femte par udvendigt undervejs, inden at angrebet blev sat ind i rette tid til sejr i 1.14,0/2140 meter auto. Houdini Shadow var anden for Bent Svendsen og Halo Moko tredje for den senere DM-vinder Jeppe Juel.

8. afd.: Godric – René Kjær

Ottende afdeling gav sejr til Godric med René Kjær. Spidsen blev indtaget i første sving og herfra kunne ekvipagen holde resten af vejen til mål i 1.15,2/2140 meter auto. DM-vinderen Jeppe Juel tog andenpladsen med Sunshine Avenue, mens det blev til en tredjeplads for Triple Thobo og Mads Henriksen.

9 . afd.: Runs in the Family – Casper M. Nielsen

Niende afdeling blev vundet af Runs in the Family og Casper M. Nielsen. Parret kom frem til spidsen i første sving og kunne sejre i 1.15,1/2140 meter auto. Andenpladsen gik til Google Shadow og Michael Lønborg, mens tredjepladsen endte hos Isak Smed og René Kjær. Jeppe Juel var fjerde med Gogo Gucci.

10. afd.: Huxi – John Gommans

10. afdeling gav sejr til Huxi med John Gommans. Det blev til et udvendigt løb den sidste omgang for Huxi, der skar målstregen først i 1.14,7/2140 meter auto. På andenpladsen sluttede Eclisse Bi og Henrik Lønborg, mens det blev til en tredjeplads for J C og Jeppe Rask. Der var ingen point til Jeppe Juel.

11. afd.: Eva’s Yankee – René Kjær

11. afdeling blev vundet af Eva’s Yankee og René Kjær. Den firedobbelte DM-vinder var offensivt indstillet og kørte til spids straks fra løbet start og herfra holdt parret til sejr i 1.14,1/2140 meter auto. Freiherr Faust var anden for Mads Henriksen og Fritjof S H tredje for Jan Dahlgaard. Jeppe Juel kørte atter pointløs.

12. afd.: Manhattan Trot – Jeppe Juel

12. og sidste afdeling gav sejr til Manhattan Trot med Jeppe Juel. På første langside kunne Manhattan Trot overtage føringen fra Jacob Hanover, og sejrede sidenhen i 1.15,7/2140 meter auto. Andenpladsen gik til Ingolf Sea og Mads Henriksen, mens tredjepladsen tilfaldt Hansi Elholm og Jeppe Rask.

Slutstillingen i DM for professionelle kuske:

1. Jeppe Juel, Aalborg – 39 points
2. Jeppe Rask, Skive – 36 points
3. René Kjær, Odense – 34 points
4. Michael Lønborg, Aarhus – 28 points
5. Mads Henriksen, Aalborg – 24 points
6. Bent Svendsen, Skive – 23 points
7. Henrik Lønborg, Aarhus – 20 points
8. Morten Friis, Skive – 18 points
9. John Gommans, Bornholm – 15 points
10. Casper M. Nielsen, Aalborg – 14 points
11. Jan Dahlgaard, Skive – 11 points
12. Birger Jørgensen, Aarhus – 9 points