Michael Lønborg vandt DM

Det blev Aarhus-træneren Michael Lønborg, der trak længste strå i DM for travtrænere.

Michael Lønborg var godt kørende på finaledagen i Aalborg med tre sejre, som var stærkt medvirkende til at Aarhus-træneren vandt sit første danske mesterskab nogenside.

6. afd.: J K Patrik – Knud Mønster

Sjette afdeling blev vundet af J K Patrik og Knud Mønster. Den kom til føring efter 1100 meter, hvor den afløste Gunhild Bit i spidsen efter udvendig rejse. Herefter kontrollerede den løbet resten af vejen til sejr i 1.17,9/2140 meter auto. Det var med andenplads til Etoile Henley/Jeppe Juel, mens tredjepladsen gik til Honey Gardenia/Michael Lønborg.

7. afd.: Geronimo Flamingo – Michael Lønborg

Syvende afdeling gav sejr til Geronimo Flamingo med Michael Lønborg. Hesten var hurtigst ude, men overlod spidsen til Frederik S H/Bo Westergaard efter 500 meter. Den kom dog ud mod slutningen og herfra afgjorde ekvipagen til sejren i 1.16,1/2140 meter auto foran netop Frederik S H. Grace Hjordal og Birger Jørgensen besatte tredjepladsen.

8. afd.: Thai Chelsea – Jeppe Juel

Ottende afdeling blev vundet af Thai Chelsea og Jeppe Juel. Ekvipagen overtog føringen fra Fabrizio midt på første langside, som forinden havde overtaget, da Fiks Party galoperede i første sving. Thai Chelsea holdt resten af vejen og sejrede i 1.15,9/2140 meter auto. Med Fabrizio/Michael Lønborg og Halo Moko/Birger Jørgensen på de næste pladser.

9. afd.: Fit For Fight – Birger Jørgensen

Niende afdeling gav sejr til Fit For Fight med Birger Jørgensen. Meget blev afgjort i første sving, da Fit For Fight overtog spidsen fra Ecuador. Resten af vejen var der ingen problemer for Fit For Fight, der vandt i 1.16,0/2140 meter auto foran Fritjof S H/René Jonassen, mens Enjoy Lomomba og Steen Juul sluttede på tredjepladsen.

10. afd.: Fighter K K – Michael Lønborg

10. afdeling blev vundet af Fighter K K og Michael Lønborg, der dermed vandt sit tredje løb i DM-konkurrencen. Det blev til et løb i andet par udvendigt undervejs og efterfølgende en god afslutning til sejr i 1.16,0/2140 meter auto. Det blev med Thai Jersey og Bo Westergaard på andenpladsen, mens tredjepladsen gik til Eistee Bakkely/Jeppe Juel.

11. afd.: Arkibal Tamsen – Henrik Lønborg

11. afdeling gav sejr til Arkibal Tamsen med Henrik Lønborg. Den kom til spids fra start, men blev afløst af Enjoy Banker efter 500 meters kørsel. Arkibal Tamsen fik dog hullet til slut og vandt i 1.15,5/2140 meter auto foran Dream Kåsgård og Birger Jørgensen. Tredjepladsen gik til Enjoy Banker med Steen Juul i sulkyen.

12. afd.: Freddy Boy – Michael Lønborg

12. og sidste afdeling blev vundet af Freddy Boy og Michael Lønborg. Det blev med Coco Line til spids, mens Freddy Boy kom til at sidde i tredje par udvendigt. Sidstnævnte kom i angreb i sidste sving og sluttede godt af til sejr i 1.15,3/2140 meter auto. Kansas Lobell/Knud Mønster var anden, mens Escape A P/Steen Juul tog tredjepladsen.

Slutstillingen i DM for travtrænere 2022:

  1. Michael Lønborg, Aarhus – 47 points
  2. Bo Westergaard, Aalborg – 40 points
  3. Henrik Lønborg, Aarhus – 34 points
  4. Birger Jørgensen, Aarhus – 32 points
  5. Jeppe Juel, Aalborg – 30 points
  6. Steen Juul, Lunden – 29 points
  7. Knud Mønster, Skive – 23 points
  8. René Jonassen, Lunden – 21 points
  9. Bent Svendsen, Skive – 8 points
  10. Morten Friis, Skive – 7 points