DM: Bo Westergaard i føring

Aalborg-træneren Bo Westergaard fører efter førstedagen af DM for travtrænere på Lunden.

Med to sejre og flere gode placeringer, er Bo Westergaard i den gule førertrøje efter de fem første afdelinger er afviklet på Lunden. Michael Lønborg og René Jonassen er også med i top3, inden søndagens finaledag i Aalborg.

1. afd.: Gold Ripasso – Bo Westergaard

Første afdeling blev vundet af Gold Ripasso og Bo Westergaard. Hesten kom tidligt frem udvendigt for førende Ghost, og den kunne afgøre til slut uden problemer i 1.15,3/2000 meter auto. Det blev til andenplads for Blazing Star/Birger Jørgensen, mens Michael Lønborg var tredje med Eldorado Lixarve.

2. afd.: Initial Fix – Michael Lønborg

Anden afdeling gav sejr til Initial Fix med Michael Lønborg. Parret kom til at sidde udvendigt undervejs, hvor Ficanasse var førende det meste af løbet. Initial Fix kom først til mål i 1.15,3/2000 meter auto foran netop Ficanasse/Henrik Lønborg. Empty Glass/Steen Juul sluttede godt af og det banede vej for tredjepladsen.

3. afd.: Flake – René Jonassen

Tredje afdeling blev vundet af Flake og René Jonassen. Det blev afgørende, at Flake kom til spids efter 350 meter og den holdt resten af vejen i 1.14,7/2000 meter auto. Firefoot/Bo Westergaard sad i ryg på Flake undervejs og var anden. Tredjepladsen til Grady Boom Bay/Jeppe Juel efter problemer på langsiderne.

4. afd.: Glad Nock – Steen Juul

Fjerde afdeling gav sejr til Glad Nock med Steen Juul. Fazenda indledte i spids, men efter 450 meter kunne Glad Nock overtage denne position. Den førte resten af vejen til sejr i 1.14,1/2000 meter auto foran Diva De Meaux/Henrik Lønborg, mens Bo Westergaard fik værdifulde point på tredjepladsen med Esajas.

5. afd.: Eureka Downs – Bo Westergaard

Femte afdeling blev vundet af Eureka Downs og Bo Westergaard. Meget blev afgjort fra start, hvor Eureka Downs kunne tage føringen uden problemer. Holdt sig foran resten af løbet til sejren i 1.13,8/2000 meter auto. Excuse Me sluttede på andenpladsen med Jeppe Juel og René Jonassen tredje med Mulberry.

DM-stillingen efter fem afdelinger:

1. Bo Westergaard, Aalborg – 26 points
2. Michael Lønborg, Aarhus – 16 points
3. René Jonassen, Lunden – 15 points
4. Henrik Lønborg, Aarhus – 13 points
5. Jeppe Juel, Aalborg – 13 points
6. Steen Juul, Lunden – 12 points
7. Birger Jørgensen, Aarhus – 8 points
8. Bent Svendsen, Skive – 6 points
9. Knud Mønster, Skive – 5 points
10. Morten Friis, Skive – 2 points