DM: Jeppe Juel dansk mester

Med to sejre på finaledagen kunne Jeppe Juel stryge til tops i DM for travtrænere.

For fjerde gang i karrieren kunne Jeppe Juel lade sig hylde som dansk mester ved søndagens DM-konkurrence på Racing Arena Aalborg. Aalborg-træneren har tidligere vundet i 2006, 2015 og 2016.

7. afd.: Ferrari Gardenia – Birger Jørgensen

Syvende afdeling blev vundet af Ferrari Gardenia og Birger Jørgensen. Efter løb i andet par udvendigt undervejs, kunne ekvipagen afgøre til slut og vandt i 1.16,4/2140 meter auto. Fille Fengal var anden for René Kjær, mens Knud Mønster nåede tredjepladsen med Enjoy Hastrup.

8. afd.: Express Shadow – Jeppe Juel

Ottende afdeling gav sejr til Express Shadow med Jeppe Juel. Kom til at sidde i andet par udvendigt en stor del af vejen og afgjorde til slut i 1.16,1/2140 meter auto foran den længe førende Flintstone med René Jjær, mens Knud Mønster atter var tredje. Denne gang med Enjoy Lomomba.

9. afd.: Leicester’s Trophy – Birger Jørgensen

Niende afdeling blev vundet af Leicester’s Trophy og Birger Jørgensen. Parret overtog spidsen efter 800 meter, og selvom hesten travede skidt mod slutning, holdt den til sejr i 1.15,6/2140 meter auto. Andenpladsen til Bet For Me Jersey/Jeppe Juel, mens Danny Tamsen/Michael Lønborg var tredje.

10. afd.: Diablo Toft – Michael Lønborg

10. afdeling gav sejr til Diablo Toft med DM-debutanten Michael Lønborg. Fra udvendigt position sejrede ekvipagen i 1.15,3/2140 meter auto foran Diamond P/Ken Ecce, der nåede forbi Think New And Big til slut. Sidstnævnte måtte Jeppe Juel bjerge de sidste meter ind til målstregen.

11. afd.: Dollar Esterel – Jeppe Juel

11. afdeling blev vundet af Dollar Esterel og Jeppe Juel. Overtog spidsen ved udgangen af første sving og holdt hele vejen til mål i 1.15,4/2140 meter auto. Cash Sali tog andenpladsen for Birger Jørgensen, mens trejdepladsen endte hos Eik Hindø med René Kjær.

12. afd.: What Bam Boo – Michael Lønborg

12. og sidste afdeling gav sejr til Wham Bam Boo med Michael Lønborg i sulkyen. Måtte gå den tunge vej udvendigt for førende Elegant C N, men afgjorde til slut i 1.14,8/2140 meter auto. Andenpladsen til Elegant C N/Bo Westergaard, mens Raket Brodde/Jeppe Rask var tredje.

Slutstillingen i DM for travtrænere:

1. Jeppe Juel, Aalborg – 55 points
2. Knud Mønster, Skive – 37 points
3. Birger Jørgensen, Aarhus – 37 points
4. Michael Lønborg, Aarhus – 33 points
5. René Kjær, Odense – 27 points
6. Steen Juul, Lunden – 23 points
7. Ken Ecce, Lunden – 23 points
8. Bo Westergaard, Aalborg – 21 points
9. Bent Svendsen, Skive – 21 points
10. Jeppe Rask, Skive – 13 points