Anden DM-titel til Ken Ecce

For anden gang i karrieren kunne Lunden-træneren Ken Ecce lade sig hylde som dansk mester.

I syvende afdeling af DM kom JVB-træneren Henrik Lønborg på vinderpladsen. Bag Lars Vesterlund-trænede Bacardi, der fra tredje par udvendigt leverede en god afslutning til sejr i 1.18,5/2140 meter auto foran Beauty Dream/Bent Svendsen og Trigger/Knud Mønster. Ken Ecces hest galoperede.

Efter 13 point og en syvendeplads på førstedagen var Jeppe Juel særdeles godt kørende i Aalborg. Åbnede med Morten R. Sørensen-trænede Bringmeupfront fra indvendig rejse og sent hul i 1.17,0/2140 meter auto. Livi Lovely/Henrik Lønborg var anden og Bella Rush/Ken Ecce tredje.

René Kjær kom også på vinderpladsen. Med Annie H. Andersen-trænede Wintano. Fra delvis udvendig rejse og spids i sidste sving vandt parret i 17,0/2140 meter auto. Andenpladsen til Livi Knowhos/Anders Pedersen foran Big Business/Morten Friis. Ken Ecce var femte med Armbo Hall.

Der var mere tilbage i Jeppe Juel. Sejrede også med Chili Mie Pirchert-trænede V I P Holmsminde. Kom til føring efter 700 meter og herfra forsvarede den fronten resten af vejen til sejr i 1.16,2/2140 meter auto foran Rex J K/Ken Ecce, mens The Red One tog tredjepladsen for René Kjær.

For anden gang i 2017-udgaven strøg Henrik Lønborg først over stregen. Med Anders Pedersen-trænede Balotelli, der fra udvendigt position vandt i 1.16,7/2140 meter auto. Uno Baunehøj var anden for Knud Mønster, mens Absolut Gehør/Morten Friis tog tredjepladsen. Ken Ecce var fjerde.

I 12. og sidste afdeling kunne Jeppe Juel tage DM-konkurrencens tredje sejr. Bag Flemming Jensen-trænede Triumf Kåsgård, der også måtte trave udvendigt undervejs, men nåede frem til sejr i 1.15,7/2140 meter auto foran Sensation/Birger Jørgensen og Staro Harley/Ken Ecce.

Slutstillingen i DM for travtrænere 2017

1. Ken Ecce, Lunden – 44 point
2. Jeppe Juel, Aalborg – 40 point
3. Nicolaj Andersen, Lunden – 28 point
4. Knud Mønster, Skive – 26 point
5. Henrik Lønborg, Aarhus – 25 point
6. Bent Svendsen, Skive – 22 point
7. Birger Jørgensen, Aarhus – 22 point
8. Anders Pedersen, Aalborg – 19 point
9. Steen Juul, Lunden – 16 point
10. Morten Friis, Skive – 16 point
11. Ole Bender, Odense – 16 point
12. René Kjær, Billund – 12 point