Lunden-trænere fører an i DM

Ken Ecce fronter i DM, mens Nicolaj Andersen ligger nummer to inden finaledagen.

Det startede bedst for Lunden-træneren Nicolaj Andersen. Med Kenneth Jensen-trænede Wilma J, der fik en perfekt rejse serveret af sin gæstekusk i andet-tredje par udvendigt undervejs. Sejrede i 1.15,3/2060 meter auto foran Billie Jean/Ken Ecce, mens Applaus Gardenia var tredje for Morten Friis.

Allerede i anden afdeling kunne Ken Ecce overtage førertrøjen i DM. Med Mie Dahl-trænede Amos Shadow var der ingen slinger i valsen. Parret nåede spidsen efter 500 meter og vandt i 1.14,0/2060 meter auto. Andenpladsen til Tzar Epice/Knud Mønster foran Unbelievable S/Birger Jørgensen.

Skive kom på vinderpladsen i den efterfølgende afdeling. Bag John Jensen-trænede Tasja Baunehøj kunne Bent Svendsen tidligt overtage teten. Med sejr i 1.14,0/2060 meter auto foran Livi Into Solace/Anders Pedersen og Amazing Queen/Birger Jørgensen. Ken Ecces køretur udgik.

Den kommende Elitloppsdeltager Steen Juul plettede også på førstedagen. Peter Rasmussen-trænede Badass var sikkerheden selv efter indvendigt i 1.14,8/2060 meter auto. Vilavaldi var anden for Ken Ecce, mens Tonight La Marc sikrede Bent Svendsen point på tredjepladsen.

Endnu en Skive-deltager nåede først til mål. Knud Mønster førte an med Søren Kobberø-trænede Razzmina undervejs. Til sejr i 1.14,5/2060 meter auto. Andenpladsen til Trophy Spring/Anders Pedersen foran Tarzan Gardenia/Birger Jørgensen. Ken Ecce var uplaceret med Trophygirl.

Nicolaj Andersen lukkede og slukkede på førstedagen. Med Erik Horpestad-trænede Reliable Joe. Efter 500 meter overtog ekvipagen føringen og vandt siden i 1.15,8/2060 meter auto foran Bellis Tulsbjerg med Jeppe Juel, mens Amazone Shadow var tredje for den måske kommende DM-vinder Ken Ecce.

Stillingen efter førstedagen i DM for Travtrænere 2017

1. Ken Ecce, Lunden – 25 point
2. Nicolaj Andersen, Lunden – 21 point
3. Knud Mønster, Skive – 16 point
4. Bent Svendsen, Skive – 16 point
5. Steen Juul, Lunden – 14 point
6. Birger Jørgensen, Aarhus – 14 point
7. Jeppe Juel, Aalborg – 13 point
8. Anders Pedersen, Aalborg – 11 point
9. Ole Bender, Odense – 10 point
10. Morten Friis, Skive – 6 point
11. René Kjær, Billund – 0 point
12. Henrik Lønborg, Aarhus – 0 point