Grund- og Trænerkursus i 2017

I første del af 2017 afholder Dansk Travsports Centralforbund både grund- og trænerkursus.

I 2016 bestod syv personer trænerkurset. Michael Juul Nielsen, Søren Aaen, Sabina Nielsen, Lilian Uglebjerg, Arnar Arnasson, Rolf Rudbeck Jørgensen og Marc Bak Nielsen. Sidstnævnte er foreløbig eneste uddannet, der har indløst trænerlicens. Det er sket pr. 1. oktober 2016 i Aalborg.

Dansk Travsports Centralforbund (DTC) afholder i første del af 2017 både grundkursus og trænerkursus. Der bliver mulighed for at genopfriske eller udvide sin viden inden for blandt andet anatomi, foder og træningsfysiologi. Begge kurser afholdes hos SEGES i Aarhus.

Grundkursus i uge 5
Grundkurset koster 1.500 kr., og der vil være mulighed for overnatning, samt forplejning på stedet til en tillægspris af 1.000 kr. For jockeyer gælder, at DTC dækker omkostninger til undervisning, forplejning og overnatning. Eksamen er programsat til mandag den 20. februar 2017.

Trænerkursus i uge 9
Trænerkurset afholdes udelukkende for personer, der har bestået eksamenen i grundkurset mandag den 20. februar eller tidligere. Trænerkurset kan tillige bruges til at få genopfrisket sin viden, såfremt man i forvejen har erhvervet sig trænerlicens.

Omkostninger til trænerkurset udgør 1.500 kr. Der vil være mulighed for overnatning, samt forplejning på stedet til en pris af yderligere 1.000 kr.

Grund- og trænerkurserne er begrænset til 16 deltagere. Personer med jockeylicens har fortrinsret til grundkurset. Tilmelding skal ske til Tine Andreassen hos DTC på tlf. 88 81 12 52 eller på tine.dtc@trav.dk, hvor der er også mulighed for at søge yderligere oplysninger.