Marc Bæk Nielsen vandt “SMS”

Trænerforeningen af 1909s sidste nye medlem, Marc Bæk Nielsen, vandt Sigter mod Stjernerne.

Den 1. oktober 2016 nedsatte Marc Bak Nielsen sig som træner. Med base på Racing Arena Aalborg. I løbet af året har den unge træner hentet værdifulde point i Sigter mod Stjernerne-løbene rundt i det ganske danske land og det blev udslagsgivende.

Søndag eftermiddag kunne Aalborg-træneren krone en god sæson med endelig sejr i Sigter mod Stjernerne, hvor de to finaleløb blev afviklet på Fyens Væddeløbsbane i Odense. Med Kasper Foget og Mikkel Olsen, som nærmeste vidner på de efterfølgende pladser.

Top 5-slutstillingen i Sigter mod Stjernerne:
1. Marc Bæk Nielsen, 86 point
2. Kasper Foget, 79 point
3. Mikkel Olsen, 69 point
4. Mads Petersen, 65 point
5. Michael Frandsen, 47 point