Jeppe Juel i front i DM

Aalborg-træneren Jeppe Juel fik en fornem indledning på DM for Travtrænere 2016.

Med tre flotte sejre på førstedagen kunne Jeppe Juel bestemt ikke klage over indledningen på DM for Travtrænere 2016. Sidste års danske mester har dermed stor mulighed for dacapo, når de sidste seks afdelinger afvikles søndag eftermiddag på trænerens hjemmebane, NKI Racing Arena Aalborg.

Det var Lunden-træneren Ken Ecce, der fik den bedste start på det danske mesterskab. Han sejrede i første afdeling med Pia Lange-trænede Tempo Gigante i 1.16,2/2060 meter auto. I samme afdeling hentede Jeppe Juel værdifulde point til DM-samlingen med fjerdepladsen bag Raketten G K.

Unge Anders Pedersen kom også fint fra land på førstedagen. Jeppe Juels Aalborg-kollega strøg til tops i anden afdeling med Brian Crohnager-trænede Madonna Mia. På en god afslutning nåede den først over stregen i 1.15,1/2060 meter auto. Jeppe Juel kunne bogføre fjerdepladsen med Springsteen.

Jeppe Juel kørte herefter i sin egen mesterskabsdivision og forvandlede sine konkurrenter til statister. I tredje afdeling fløj han direkte til fronten med Gurli Kaagaard-trænede Vincent. Den måske kommende DM-vinder holdt konkurrenterne bag sig hele rejsen til en sikker sejr i 1.14,7/2060 meter auto.

Det lignede længe sejr til Speed A Bærs og Knud Mønster i fjerde afdeling af DM for Travtrænere 2016, men Jeppe Juel ville det anderledes. På en god afslutning strøg Silverstone og Jeppe Juel sikkert forbi konkurrenterne til sejr i 1.15,3/2060 meter auto og Jeppe Juel var dermed i front i DM.

Den hurtigste vinder på førstedagen i DM for Travtrænere blev Ole Thomsen-trænede Tornado T. Med Jeppe Juel i vognen var der ingen tvivl om udfaldet. Tornado T passerede målstregen først i 1.14,2/2060 meter auto og Jeppe Juel udbyggede dermed sin føring i det danske mesterskab.

I sidste afdeling måtte Jeppe Juel “nøjes” med tredjepladsen bag Amazing June. I stedet kunne fynske René Kjær notere sig for sin første sejr i årets DM. Den tredobbelte danske mester vandt overlegent med Addie Kit Rasmussen-trænede Whitney T i 1.16,7/2060 meter auto.

Stillingen efter førstedagen i DM for Travtrænere 2016

1. Jeppe Juel, Aalborg – 34 point
2. René Kjær, Odense – 16 point
2. Anders Pedersen, Aalborg – 16 point
4. Knud Mønster, Skive – 15 point
5. Ken Ecce, Lunden – 14 point
6. Birger Jørgensen, Aarhus – 10 point
7. René Jonassen, Lunden – 8 point
7. Christian Lindhardt, Tyskland – 8 point
9. Henrik Lønborg, Aalborg – 7 point
10. Bent Svendsen, Skive – 6 point
11. Morten Friis, Skive – 5 point
12. Nicolaj Andersen, Lunden – 1 point